Belangstelling voor een foto op dit blog ?

Alle beeldmateriaal op deze website © 2022 Teka Fotografie tenzij anders vermeld. Alle rechten voorbehouden. Alle rechten op informatie (tekst en beeld) die u op deze site (www.tekafotografie.nl en alle onderliggende pagina's) aantreft berusten bij Teka Fotografie tenzij anders vermeld.


Indien u belangstelling heeft voor een foto of foto's op dit weblog, digitaal en/of afgedrukt op hoogwaardig papier, dan zijn er veel mogelijkheden om de foto('s) danwel de rechten voor het gebruik van een foto te kopen. Ik bied mijn foto's aan via Oypo, www.oypo.nl, waar talloze mogelijkheden zijn om de bewuste foto aan te schaffen. Varierend van kleine prints tot posterformaat, afgedrukt op kleding of bekers, vrijwel alles is mogelijk.
Stuur een mail naar info@tekafotografie.nl, geef aan om welke foto het gaat en ik zorg dat de foto in hoge resolutie beschikbaar komt op Oypo waarna u gebruik kunt maken van alle mogelijkheden die Oypo biedt .

Voor het gebruik van foto's door bedrijven, bijvoorbeeld voor marketingdoeleinden, hanteer ik tarieven welke o.a afhankelijk zijn van de gewenste toepassing en ook aan het al dan niet verkrijgen van exclusieve rechten en aan de oplage van drukwerk.
Ik doe u graag een offerte voor gebruik van een foto voor uw toepassing; stuur een email met informatie over de gewenste foto en de beoogde toepassing naar info@tekafotografie.nl en ik doe u een vrijblijvend voorstel.